Site Loader
Φροντίδα
Καρακάση 29, Θεσσαλονίκη
Καρακάση 29, Θεσσαλονίκη
Η καριέρα σου η ιστορία σου

Η Νικολέτα σπούδασε Πολιτικός μηχανικός και τώρα συνεργάζεται με μεγάλες τεχνικές εταιρίες κτίζοντας το αύριο, το δικό της αλλά και των άλλων (κυριολεκτικά).

Είναι απαιτιτική στην δουλεία της και αναζητάει την τελειότητα πάντα σε κάθε έργο που αναλαμβάνει. Από μικρή έδειχνε την κλήση και την αγάπη της για τις κατασκευές και δεν φοβόταν να πει την γνώμη της.
Καθώς μεγάλωνε πήρε την απόφαση να κάνει αυτό που αγαπάει και αποφάσισε να σπουδάσει πολιτικός μηχανικός και στη συνέχεια να προχωρήσει περισσότερο κάνοντας εξειδικευμένες μεταπτυχιακές σπουδές στο εξωτερικό.
Οι γονείς της πάντα στο πλευρό της, αν και οικογένεια που τα εβγάζε δύσκολά πέρα, κατάφεραν να την βοηθήσουν να πραγματοποιήσει το όνειρό της.

” Οι γονείς μου δεν είχαν την οικονομική δηνατότητα να με βοηθήσουν από μόνοι τους να ολοκληρώσω τις σπουδές μου. Ευτυχώς για εμένα που προέβλεψαν και μέσω ενός αποταμιευτικού προγράμματος εξασφάλισαν το κεφάλαιο εκείνο που χρειάστηκε για να  πραγματοποιήσω το όνειρό μου. Σας ευχαριστώ Μπαμπά και Μαμά..”

Είμαστε περιφάνοι και εμείς Νικολέτα για εσένα. Βοηθήσαμε τους γονείς σου να επιλέξουν και να πάρουν τη σωστή απόφαση όταν ζητήσανε την καθοδήγησή μας !
Συνέχισε να κτίζεις το μέλλον …

Εάν και εσύ θέλεις να εξασφαλίσεις το μέλλον του παιδίου σου, επικοινώνησε μαζί μας στο 2310 909289 για να σε βοηθήσουμε να επιλέξεις την καλύτερη λύση ανάλογα και με τις δυνατότητές σου.

Ασφάλειες Βακάλη θέλουμε να νιώθεις εξασφάλιση!
www.asfaleiesvakali.com

#εξασφάλιση #αποταμίευση #σπουδές #ασφάλεια #ασφάλιση #μέλλον #ασφάλειες #παιδί #παιδιά #γονείς #προστατεύω #asfalies #insurances #insuranse #studies #vakali

Post Author: vakaliadmin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *